17 juni 2012

Dukning till midsommar eller en härlig fest...







Nu finns det mycket idéer för dukning till midsommar och fest. Vi gjorde ett jobb åt Skärgårds Hem som finns ute nu att köpa på tidningshyllorna. Här kommer ett axplock av bilder som visar lite tips för en vacker dukning. En lång gammal planka får tjäna som bordslöpare, blandade sommarblommor från din trädgård, som meny fick det bli ett gammalt fönster med penna från Granit som går att skriva på glas, då även dricksglas för att markera vilket glas som hör till vem under festen.... Hoppas att solen skiner på er alla. Nu väntar två hektiska veckor med mycket jobb .... sen blir det nog lite ledigt. / Allt gott! M och H

15 juni 2012

En härlig bild att avsluta en hektisk vecka med!
Allt gott från oss och trevlig helg
M och H

7 juni 2012

Härligt bryggliv!





Av: Helena Strauss och Marie Delice Karlsson

Lägger in ett urval av lite underbara bilder från vårt inspirationsreportage i Skärgårds Hem, lata bryggdagar - det skall vi ha i sommar!

3 juni 2012

Härlig framsida


Av: byMildred

En dag ute på bryggan vid havet skapades denna underbara framsida, som tar oss till lata sommardagar. Vi har gjort många fina reportage i senaste numret av Skärgårds Hem, bland annat denna framsida plus inspiration i tidningen. Finne ute nu i handeln. Må gott nu väntar otroligt mycket roliga uppdrag framöver och härliga hem skall fotas.

Solen skiner och vi älskar det vi gör! /M & H