15 januari 2012

Sov gott
Finns det något skönare än att krypa ner i nytvättade fräscha lakan och helst manglade, som när man var liten. Det var länge sedan jag manglade lakan, känner inte att den tiden riktigt finns längre. Men doften av ett gott tvättmedel räcker också långt!!  Nu behöver vi nya lakan till hela familjen och behöver också det till styling, så på Formex kommer vi att kolla efter lakan. Det finns många fina bäddset men det ska ha en skön och bra kvalité, kännas frasigt och fräscht och med något snyggt mönster. Vita lakan i all ära men nu vill jag ha något nytt!
Idag skiner solen och här ska städas och vädras.....känns lite som att våren är här men det blir säkert ett bakslag. Och bakslag behöver vi eller snarare snö, jag är ingen älskare av snö och vinter men vi har uppdrag som kräver snö så vi hoppas förstås på att snön kommer. /Må bäst Marie

3 kommentarer:

  1. Fina bilder men varför så himla litet typsnitt på texten? Det vore roligare att läsa bloggen om man inte behövde anstänga sig så in i bängen för att se texten.
    Hälsningar Charlotte

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder, och jag håller verkligen med att krypa ned i nytvättade sängkläder är det bästa;) Kram Johanna

    SvaraRadera