26 september 2012

Jobb och inspirationNej nu var det längesedan vi var här och la upp ett inlägg. Tiden har fullkomligt rasat iväg. Varför? Jo vi har haft en otroligt intensiv period med 3 stora inspirations jobb med jul åt Lantliv.... nu äntligen är de i hamn och det blev så fint, kommer snart i handeln. Måste berömma tidningen Lantliv för deras sätt att ta hand om det vi skapar och sätta ihop det till ett inspirerande reportage som alla får läsa.

Till detta var det inspirations sommar jobb åt Sköna Hem, och som tur är.. har det regnat hela sommaren så att augusti fortfarande hade gröna trädgårdar. Sen tillkommer hemma-hos jobb och textskrivning till de hem vi gjorde förra vintern. Det var mycket ett tag så vi jobbade dygnet runt med allt annat runt omkring oss...som familj och intressen. Men vi var faktiskt helt lediga i v38 för att stanna upp och komma igen. Nu är det nya jobb och vi har roliga planer för denna höst.


I måndags var vi på ett fantastiskt jobb i Danmark med wichmann + bendtsen. Så nu vill man göra om hela trädgården och hela hemmet.... det får nog bli en loppis med rekvisita försäljning inom en snar framtid... undrar om någon är intresserad. Nu väntar en god höstgryta och lite korr på en pdf från Sköna Hem redaktionen. Tur är iallfall att vi har varandra... så vi kan axla stora jobb. CU H&M

2 kommentarer: