22 november 2011

Sammanfattning dagen...

Håll tillgogo med bildkvalitet.... min iphone funkade så där idag.....

Vilken underbar dag. Farit runt som ett jihu mellan de olika pressvisningarna. God lunch fick jag serverat på Lexington, vacker miljö helt i deras profil. Fina nyheter och en av deras linjer kände jag gick lite mer klassiskt åt Ralph Lauren hållet. 

Vidare genom stan till Mille Notti och ett glas champagne, visar upp en fantastisk sängkollektion i 100% linne, så fint sytt. Ett underbart SPA-kit med doftljus och tvålar och salter, som luktade gudomligt. Ut igen och in till tjejerna på Kamelo, vackra fjäderprydda lampskärmar och en ny Safari kollektion. Gillar! 

Upp till Ceannis showroom och där var det Tropical Miami eller Safari eller Svenska sommar blommor som satte prägel på de nya kollektionerna, mer god buffé och dricka. Hittar godbitar i allt och spännande att få höra hur det kommer till nya detaljer i deras kollektioner. Våren 2012 är mycket färg och blått kommer tillbaka!!! 

Sen bar det av till Mateus och de hade fixat ett café uppdukat med deras vackra muggar, fat och koppar. De bjöd på gott kaffe, kladdkaka och scones. Ny liten figur har kommit in i deras kollektion, en uggla. Helt underbar. Sist men inte minst denna dag blev Linum ute på Rosendal, alla eldar och marchaller var tända och i ett av växthusen var det dekorerat helt underbart. På plats fanns deras designers och man fick en härlig genomgång av deras nya linje... Linum Sense, och mycket mer. Även här serverades det gott vin och snittar som smälte i munnen. Inte jobbigt alls förutom att mina ben faktiskt är rätt trötta. /C U tomorrow

1 kommentar:

  1. Ja det kan man nog säga- vilken dag fylld av inspiration och mys...Kram Johanna

    SvaraRadera