24 maj 2012

Semester och lite till....

Nu har vi varit på semester i en vecka.... Menorca för Helenas del, Mallorca för Maries. Underbart att få flyga iväg och bara vara, läsa böcker, bada och sola. Nu är vi tillbaka med nya krafter och det är verkligen mycket jobb. 3 dagar i Danmark innan vi åkte på semester plus att det var Borås och Nässjö också... vi far runt och jobbar så det är helt galet, men otroligt roligt. Nu har vi lite roliga jobb som skall klaras av innan midsommar och varje jobb är en ny rolig utmaning där vi får skapa och ge allt.

På tidningshyllan kan ni se massor av våra jobb just nu.... Senaste nummer 6 av Sköna Hem, där har vi med inspirationsjobb Sommar gardiner. I Lantlivs specialutgåva Sommarhem har vi med hela tre hemmahos-reportage, mer om det kommer här på bloggen. Nu även Allt i Hemmets Sommar special kan man se ett hem som vi har gjort. Lite stolta får vi vara. Hårt arbete ger utdelning! Ha det och snart kommer det mera! /H & M

2 kommentarer:

 1. Hej
  Det låter härligt med semester och kan tänka mig att ni har ett roligt men intensivt jobb.

  Skickade ett mail till Marie ang en pelargon som hon hade med i sitt reportage från hennes orangerie som var med i sköna hems country life.

  Tänkte höra vilken sort det är?

  Tack på förhand!
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 2. Har läst alla dessa reportage - superduktiga är ni:)

  SvaraRadera