23 januari 2012

Formex 2012 - vår
Källa: en iphone inte världens bästa bilder ....
Nu har tiden runnit iväg, väl hemkommen från vårens mässa på Formex med massor av intryck. Många bloggare visar upp fotografier från utställningar och vackra montrar, nya produkter och designers. Formex inspirerade men så mycket nytt vet vi inte om vi hittade. Träffade massor av människor från alla håll och kanter. Kul att prata med Jimmy Schönning om alla hans ideér kring inredning. Hur den galna grenlampan kom till och få se hans fina hem i senaste nummret av Living Etc.

Vidare fick vi en egen pratstund med Synnevö Mork, så roligt. Träffade henne på Linums pressvisning i november och nu sprang vi på varandra igen. Hon berättade hur hon skapade denna utställning, hur långt tid i förväg som det planeras, hur hon går igenom alla utställares sortiment.... tänk efter.. det är ju hur mycket som helst. Fick höra hennes tankar om hur hon såg på sin egen utställning, blir man efterkritisk? Ser man egna fel eller är man helt enkelt grymt nöjd. Hon berättade att varje uppdrag är att börja från början, man ser på det med nya ögon och skapar utifrån givna förutsättningar. Den här gången var hon mest nöjd med sitt utekök ... vi kan bara hålla med. Synnevö är en fantastisk person och hon har verkligen fångat Formex i en liten hand, gå runt i hennes utställning så vet man vad som finns att hitta. Enkelt, genialt och fantastiskt vackert! Tack Synnevö för en inspirerande utställning!

Vi stod även i Stylistgruppens monter och mötte många bloggare, inredare och andra nyfikna personer.
Pressfrukost och lite unika inköp för kommande styling uppdrag.... livsfarligt och dyrt men hittar man unika ting så är det bara att slå till, chansen kommer inte två gånger. Vackert porslin hittade vi från en ny leverantör, stengods som tillverkas i Turkiet, de heter Ståhl.

Nya uppdrag från redaktionerna rullar in och vi känner oss starka och glada att de gillar oss. Ny vecka och galet mycket att göra, men vi tackar inte nej utan kör på så det ryker! /H & M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar